top of page
slagerij_vlaardingen-18.jpg

NIEUWE LEDEN

Word lid van de Vereniging van Meesterslagers

Nieuwe leden

Kijk jij met een vooruitstrevende blik naar jouw vakgebied en heb jij jouw expertise binnen de Nederlandse slagerswereld waargemaakt? Wil jij daarnaast deel uitmaken van dé groep gedreven, vakbekwame Meesterslagers en daarmee een voorbeeldfunctie bekleden voor collega’s uit de slagersbranche? Dan zou jij wel eens de unieke toevoeging aan de  Vereniging van Nederlandse Meesterslagers kunnen zijn.

Wat krijg je ervoor terug?

Middels de Vereniging van Nederlandse Meesterslagers wordt de vakkennis van het ambacht op hoog niveau gehouden. Daarnaast biedt de groep elkaar stimulans om de totale diepgang in de foodbranche te beleven.

Bedankt voor uw bericht!

Dit gebeurt o.a. door educatieve excursies, onderlinge communicatie en het vormen van een selecte groep met enkel de allerbesten uit de branche. Zie hier een overzicht van de huidige Meesterslagers. 

Meesterslager worden?

Om de kwaliteit van de groep en daarmee de kennis en ervaring van het ambacht te waarborgen, is er voor de toetreding tot de Vereniging van Nederlandse Meesterslagers een aantal criteria opgesteld. 

 

Wil jij onderdeel worden van deze vooruitstrevende vereniging en bezit jij de kennis, passie en gedrevenheid die een Meesterslager toebehoort? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op om de verdere procedure te bespreken.

 

Hoe word je Meesterslager?
lid_GNM_logo_105mm.gif
lid_GNM_logo_105mm.gif
bottom of page